РАЗВИТИЕ НА КАПАЦИТЕТ

Организации от Европа и Африка се събират заедно за подобряване на работа им с младите хора. Предизвикателствата и техните решения, нека чуем и самите младежи. 
ИЗКУСТВО И КУЛТУРА ЗА ОБЕДИНЕНИЕ

АЗ ЩЕ ПРОМЕНЯ СВЕТА” – не са просто думи!!!

Как чрез изкуствата СЪЗДАВАМЕ промяна в средата и мисленето?

ИЗКУСТВО ЗА СОЦИАЛНА ПРОМЯНА
МЯСТО където младите хора ДИСКУТИРАТ, ИЗСЛЕДВАТ и ЕКСПЕРИМЕНТИРАТ. Учат се да се организират и да намират отговор на проблемите си.
АЛТЕРНАТИВИ ЗА СВОБОДНОТО ВРЕМЕ
Искате да научите чужд език? Или да научите повече за страната, която ще посетите скоро? Тази образователна платформа ще ви помогне. | ENG, IT, LV, AR, BG
ОТВОРЕНА БИБЛИОТЕКА

ЗАСТЪПНИЧЕСТВО

ЗАЩО да се противопоставим на проявите на речта на омразата: он-лайн и оф-лайн? Идеи за насърчаване на важни човешки ценности като недискриминация и толерантност.
СВОБОДА НА РЕЧТА (НА ОМРАЗАТА)
Взаимодействия с НПО-ии, институции и граждани. Светът, в който живеем е наше общо дело. Как да си взаимодействаме и решаваме проблемите на деня?
ПАРТНЬОРСТВА С НПО-ии
Програма, която използва изкуството като средство за социална промяна и личностно развитие. Модули за деца, младежи, родители, преподаватели.
РАБОТИЛНИЦАТА
Млади художници са в нашия фокус. Разгледайте тяхната работа. Можете да се свържете директно с тях: да изберете своята картина или да поръчате своята новата стена.
НА ФОКУС: МЛАДИ БЪЛГАРСКИ ХУДОЖНИЦИ

КУЛТУРНО ОСЪЗНАВАНЕ

От 2015 год. работим за преобразяване на публични пространства. Заедно с художници и доброволци проучваме средата, избираме тема и я реализираме с местните хора.
БЪЛГАРСКИТЕ СИМВОЛИ В ПУБЛИЧНА СРЕДА
Столицата Велики Преслав е очарователно място, където историята, културата и природата се сливат в едно. КАК да стигнете, КАКВО да посетите, КЪДЕ да отседнете?
ВЕЛИКИ ПРЕСЛАВ: НЕ ПРОСТО ИСТОРИЯ
Изкуството и културното производство с мисия да засилят европейското чувство за принадлежност. Как съвременното художествено творчество се свързва с тъмното културно наследство.
ЕВРОПЕЙСКО КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО
Избрахме ЗАГЛАВИЯ и АВТОРИ, които си заслужават, и ги нарисувахме върху пейки в открити пространства в града. 
ПЕЙКИ-КНИГИ И ЧЕТЕНЕТО

МЛАДЕЖИ В РЕАЛНИ ДЕЙНОСТИ

Чрез семинари, упражнения, дебати, ролеви игри, занимания на открито и споделяне, развивате знания и умения, срещате приятели за цял живот.
МЛАДЕЖКИ ОБМЕНИ
Доброволчеството е възможност активно да участваш в промяната на общността, средата, организацията, взаимоотношенията. Каузата е въпрос на личен избор.
ДОБРОВОЛЧЕСТВО
Търсиш професионално развитие? Нямаш опит, а това не ти позволява дори да се явиш на интервю за работа. Ела при нас за своята първа професионална задача.
СТАЖ ПРИ НАС
Микрофонът е в ръцете на младите хора. Какво ги привлича, какви са техните проблеми и как търсят решенията им – слушайте чрез радио-подкастовете ни.
ГЛАСЪТ НА МЛАДИТЕ ХОРА